Hockeykleding nieuws

Kooptips voor goede hockeyschoenen

Net zoals met hardloopschoenen is het ook belangrijk om de juiste hockeyschoenen te kopen. Heeft de schoen goede schokdemping? Geven ze grip op het hockeyveld? Zitten de schoenen lekker genoeg voor een pittige wedstrijd of training? Om een goede keuz..

Wat is goede hockeykleding?

Het is niet altijd duidelijk wat nu goede hockeykleding is. Moet dit van een specifiek merk of materiaal zijn? Is dure hockeykleding altijd beter? Om je opweg te helpen hieronder een aantal tips waar goede hockeykleding aan moet voldoen: Hockeykl..

Scheenbeschermers bij het hockeyen

Koop de juiste scheenbeschermers voor tijdens het hockeyen. Wij hebben een aantal belangrijke punten waar je op moet letten op een rij gezet zodat je de juiste keuze koopt maakt bij het kopen van nieuwe scheenbeschermers.

Belang van goede hockeyschoenen

Weet jij waar je op moet letten als je nieuwe hockeyschoenen gaat kopen? Waar moet een goede hockeyschoen eigenlijk aan voldoen? Vind het antwoord op deze vragen in deze blog post.

Gepersonaliseerde hockeystick

Wil jij een unieke gepersonaliseerde hockeystick? Bijvoorbeeld met je eigen naam? Met de komst van het internet is mogelijk en kun je gemakkelijk je eigen hockeystick bestellen. Wij hebben de tip voor je!